FROM SALTY TO SWEET, FOUR SURPRISE COURSES MADE WITH MARKET PRODUCTS. A PATH TO DISCOVER OUR CUISINE THAT COLLECTS IDEAS, TRAVEL, RESEARCH AND EXPERIMENTATION, PASSION AND ENTHUSIASM
Territorio & Innovazione
DAL SALATO AL DOLCE, QUATTRO PORTATE A SORPRESA REALIZZATE CON PRODOTTI DEL MERCATO.
UN PERCORSO ALLA SCOPERTA DELLA NOSTRA CUCINA CHE RACCOGLIE IDEE, VIAGGI, RICERCA E SPERIMENTAZIONE, PASSIONE ED ENTUSIASMO
ANTIPASTO / PRIMO/SECONDO/DESSERT
MENU DEGUSTAZIONE
€40
(escluso vini e bevande )
(*IL MENU SI INTENDE ESCLUSIVAMENTE PER TUTTO IL TAVOLO)
EVENTUALI ALLERGIE E INTOLLERANZE VANNO SEGNALATE AL RESPONSABILE DI SALA
ANY ALLERGIES AND INTOLERANCES MUST BE REPORTED TO THE ROOM MANAGER
Territory & Innovation
From salty to sweet, five surprise courses made with products from the market.
A journey to discover our cuisine that brings together ideas, travel, research and experimentation.
TASTING MENU ” TYPICAL APULIAN “
€40
(excluding wine and beverages )
(*MENU ONLY FOR THE WHOLE TABLE)